вівторок, 7 червня 2011 р.

День сьомий!

Сьогоднішній день виявився легшим ніж вчорашній,він був більш творчим,бо ми створювали рекламні буклети,і кожен придумав назву свого підприємства,і кожен створив собі логотип....Також у нас є окремий блог нашого підприємства на якому буде виставлена уся інформація про наш бізнес....Скоро тут буде посилання на цей блог....Насправді я сьогодні навіть не замучився,і не болить голова...було дуже цікаво роздумувати над логотипом, малювати в Paint і продумувати наш слоган,який найбільше буде характеризувати наше підприємство...Добре,що сьогодні ми не працювали в вікі і не створювали таблиць та розрахунків фінансів для нашого бізнесу,адже це насправді дуже важко.....
Сьогодні був дуже хороший день..я задоволений.......ми набираємо обороти...і в п'ятницю будемо захищати наші бізнес-проекти....думаю все буде ОК!!!!!:)))

1 коментар:

  1. Тарас, ти добре відчув "творчий" настрій сьогоднішнього дня!:) Не всім, виявляеться, дається легко натхнення і творчість. А у вас з Русланом вийшло дуже пристойно і красиво!!! Чекаємо на блог!
    Нехай щастить завтра!
    А якщо голова болить, то роботу краще відкласти!!!:) На деякий час!
    Я теж сподіваюсь, що у п"ятницю ми зможемо продемонструвати "усі красоти" нашої роботи!!!:)

    ВідповістиВидалити